Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Sino International Trade Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf, CHINEES Internationaal de Handelsco. van Guangzhou, Ltd wordt gevestigd in Guangzhou-stad, de provincie van Guangdong, China. Co. Ltd van de Guangzhou is CHINEES Internationaal Handel de dochteronderneming van de CHINEESgroep. CHINEES specialiseert zich in de ontwikkeling en de vervaardiging van high-precision metende producten sinds 2002. Het heeft een reeks van het meest geavanceerde materiaal van de wereld en gediplomeerd door IS09001, Ce, RoHS, en de elektrische veiligheidnormen voor Europese authentificatie geweest. De concurrerende producten lineaire grating heerser en het digitale lezen zijn beroemd in de wereld. Met untiring inspanningen in ontwikkeling op dit gebied sinds 1989, de bestseller in China voor de laatste tien jaar.

 

 

CHINEES de belangrijke lineaire zijn de codeur & DRO-fabrikant in China. Onze hoofdproducten omvatten lineaire schalencodeur, magnetische codeur, hoekcodeur, en DRO-vertoningen geschikt voor malen, draaibank, EDM, malende machine, boring machine en wij houden ontwikkelend en verbeterend om zich vooruit met zeer goede kwaliteit te bewegen. Het bedrijf heeft met vele cliënten van overzee samengewerkt en constant hoog lof uit onze klanten verkregen aangezien het opstelling was. Het bedrijf probeert zijn beste bij om het even welk aspect van elke steek, elk punt van procedure goed te doen om aan definitieve inspectie, verpakking, en verzending te vervaardigen. Wij dringen aan op het principe van ontwikkeling van ‚Allen wij doen cliënten moetenzijn u de uitstekende dienst van verwerking aanbieden! Wij heten u welkom oprecht om ons bedrijf te bezoeken of ons te contacteren voor samenwerking.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

CHINEES specialiseert zich in de ontwikkeling en de vervaardiging van high-precision metende producten sinds 2002. Het heeft een reeks van het meest geavanceerde materiaal van de wereld en gediplomeerd door IS09001, Ce, RoHS, en de elektrische veiligheidnormen voor Europese authentificatie geweest. De concurrerende producten lineaire grating heerser en het digitale lezen zijn beroemd in de wereld. Met untiring inspanningen in ontwikkeling op dit gebied sinds 1989, de bestseller in China voor de laatste tien jaar.

 

CHINA Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Chinees

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 2000000-15000000

Opgericht Jaar : 2021

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Certificaten CHINA Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Certificaten CHINA Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Certificaten CHINA Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Certificaten CHINA Guangzhou Sino International  Trade Co.,Ltd Certificaten